Xtractors Kundforum 2020:
Ett nytt landskap för lärande

På väg in i tjugohundratalets tredje decennium är det hög tid att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter. Och hantera dess utmaningar. Det gäller även hur vi lär och lär ut i våra organisationer.

Vi ser att 2020 blir ett märkesår och början på en ny era, inte bara för oss på Xtractor – utan i minst lika hög grad hos dig som kund.

Ett gemensamt avstamp in i en ny tidsålder.

Under detta märkesår vill vi ta ett gemensamt avstamp in i denna nya era. En era där lärandet i avsevärt högre utsträckning kännetecknas av engagemang och socialt samarbete. Där vi kan använda data för analys och ständigt förfinat lärande. Där medarbetare oftare förväntas och får möjligheter att själva driva sin kompetensutveckling. Där vi även inom lärandet kan börja ta tillvara på nya tekniska möjligheter såsom AI, chattbotar och samarbetsverktyg.

Som gemensamt avstamp bjuder vi in dig till vårt kundforum. Ett forum som kommer att bli både vårt viktigaste och mest spännande hittills.

Ritad bild av kvinna med mobil i handen som blickar mot horisont. Text: Ett nytt landskap för lärande. Xtractors kundforum 2020.

Välkommen att ta del av insikter och inspiration

Den 11 mars 2020 bjuder vi in till Xtractors kundforum. En heldag med inspirerande talare som vi tror kommer ge dig nya insikter och väcka tankar.

flera nyheter än någonsin ...

Vi kommer också introducera vår största uppsättning nyheter kring lärteknologier någonsin. Lösningar som kan utgöra såväl delar som helhet i din organisations ekosystem för lärande. Där vi på allvar öppnar möjligheter för mer engagerande deltagare, där såväl formellt som informellt lärande stöds. Där data kan användas för långt mer än bara spåra kursgenomförande. Och där vi effektivt kan tillhandahålla lärande som stödjer medarbetare i en digital tidsålder.

När? Onsdag 11 mars 2020, kl 9-16
Var? 7A Posthuset, Vasagatan 28-34, Stockholm
(ett stenkast från Centralen)
Pris? 1475 kr
Frågor? Hör av dig till Peter Sörenson, peter.sorenson@xtractor.se,
eller 072-070 53 22

I priset ingår frukost, lunch och eftermiddagsfika. Pris är per deltagare exklusive moms.

Du kommer få ta del av:

Vad innebär ett digitaliserat arbetsliv (och liv!) ur ett HR-perspektiv?

Pia Stider, Stockholm, är en inspirerande specialist inom ledning och styrning av hållbar digital transformation på företaget UClarity, och har en gedigen bakgrund inom HR.

Pia kommer att dela med sig av sin syn på vad digitaliseringen får för betydelse för våra organisationer. Hur påverkas allt från ledarskap och medarbetarskap till kompetensförsörjning, kultur och etik på den digitaliserade arbetsplatsen?

 

pia
lori

Digital Transformation – Beyond the Technology

Lori Niles-Hofmann, "data-driven learning strategist" har sin hemvist i Toronto, Kanada. Lori har mer än 20 års erfarenhet av lärande inom en mängd olika branscher. Numera är hon konsult och uppskattad föreläsare, med specialisering inom storskalig transformering av digitalt lärande.

Du kommer få ta del av Loris syn på hur du som utbildningsansvarig behöver förändra ditt arbetssätt samt utveckla dina kompetenser och förmågor framåt. Detta oavsett vilka (nya) teknologier och plattformar din organisation har som stöd.

H5P and The Future of Interactive Content

Svein-Tore Griff With har sin hemvist i Tromsø, Norge. Svein-Tore har en mångårig bakgrund inom e-learning och är framförallt bekant som grundare av det globala framgångsfenomenet H5P.

Svein-Tore kommer berätta om H5P:s möjligheter och hur man lyckas skapa engagemang hos miljontals användare runt om i världen. Han kommer även dela med sig av sin  vision kring framtidens hållbara interaktiva lärande.

svein-tore
ben

Learning Experience Platforms – Moving to a Culture of Self-directed Learning

Ben Betts har hemvist i Oxford, Storbritannien, är grundare av företaget HT2 Labs och numera ansvarig för Learning Pool Labs. Även Ben har mångårig erfarenhet inom lärande, där han bland annat gjort sin doktorsavhandling inom spelifiering (gamification) och socialt lärande. De senaste åren har Ben varit en drivande kraft rörande innovativa tekniker och lösningar för digitalt lärande.

Ben kommer att förklara och ge sin syn på det "nya ekosystemet för lärande", innehållandes LXP (Learning eXperience Platforms) och LRS (Learning Record Stores). Vilka nya möjligheter finns med dessa nya verktyg, hur förhåller sig dessa nya tekniker i relation till dagens LMS och digitala utbildning?

Du kommer också få möjlighet att:

Nätverka och byta erfarenheter och idéer med dina likasinnade från andra organisationer

Ta del av inspirerande produktioner och kreativa lösningar från Xtractors portfölj och skafferi

Ta del av helt nya och kommande produkter, i form av:

  • Adapt Builder - författarverktyget som fullt ut stödjer responsivt och tillgängligt webbaserat lärande
  • Stream LXP - innovativ plattform för socialt och engagerande lärande, underbyggt med AI och med stöd för chattbot
  • Learning Locker LRS - världens mest använda läranalysplattform
  • Totaras svit av nya lanseringar under 2020, innehållandes ny version av Totara Learn med kompletterande appen Totara Mobile, kompetensplattformen Totara Perform samt sociala verktyget Totara Engage.

På Xtractor ser vi fram emot denna dag med stor förväntan. Vårt mål är att du som deltagare efter denna dag ska vara väl rustad både i att möta nya utmaningar och ta till vara på nya möjligheter – en bra bit in på det nya decenniet.

vi hoppas få kunna möta dig på en heldag fylld av inspiration, idéer och insikter kring 20-talets nya lärande!