Xtractor laddar inför 2014

2013 var ett intensivt och händelserikt år för Xtractor – och en hel del av våra kunder. Totara LMS, nästa generations lärplattform introducerades för stora svenska företag och organisationer. Under året så adderades också stöd för Performance Management i form av Medarbetarsamtal, 360 Feedback och Mål –  integrerat med de utvecklingsplaner och kompetenser som redan finns i Totara.

Så här i inledningen av 2014 är vi på Xtractor därför mer laddade än någonsin. Och vi vilar inte på lagrarna. Under den här veckan kommer delegationer från Xtractor att delta i tre event i London. Ett globalt Totara partner-event, där vi tillsammans med annan Totara-expertis kommer diskutera kommande versioner och roadmap. Xtractor kommer också att delta i branscheventet Learning Technologies ”Europe’s leading showcase of technology supported workplace learning” med över 6000 besökare. Att Totara LMS har fått ett stort fotfäste globalt, framgår av att inte mindre än fem Totara-partner representeras på detta event. Till sist så kommer vi även att delta i Learning and Skills – med mer fokus på pedagogik och kompetensutveckling. (För den som vill följa dessa event på twitter så gäller  #LT14uk samt #LAS14uk. )

Och vi avser inte att komma hem tomhänta från vår utflykt. Vi ber att få återkomma inom kort med flera – i vårt tycke otroligt spännande – nyheter. Inte minst när det gäller det ultimata svaret på frågan:

Vad är e-learning 2014 – hur kan vi skapa en rik användarupplevelse – oavsett om deltagarna använder platta, mobil eller PC?

Vi hörs!

 

Rickard Skiöld

Produktchef, Xtractor