Xtractor en av Sveriges bästa arbetsplatser – för femte året i rad

Organisationen Great Place to Work utför världens största arbetsplatsstudie. Som en del i detta rankas organisationer i olika länder, både utifrån ett medarbetar- och ett arbetsgivarperspektiv. Framförallt beror resultatet på medarbetarnas egna bedömningar, genom en omfattande medarbetarenkät. I Sverige sammanställs detta i årligen i listan “Sveriges bästa arbetsplatser”.

På Xtractor har vi haft glädjen att finnas med på topplistan ända sedan år 2016. Och idag den 21:a april fick vi, vid en digital gala anordnad av Great Place to Work, den fantastiska nyheten att vi återigen har placerat oss på topplistan – för femte året i rad!

Logotyp: Sveriges Bästa Arbetsplatser, Sverige 2020. Great Place to Work.

Självklart är vi otroligt stolta över denna bedrift. På Xtractor har vi ett etablerat talesätt som handlar om att “för att vinna matchen externt, så måste vi först vinna den internt”. Det är också min övertygelse, om jag som medarbetare inte känner tillit och stolthet på min arbetsplats – hur ska jag då lyckas skapa och utveckla goda kundrelationer?

Det kan låta banalt och enkelt. Och är väl egentligen självklart. Men, i många organisationer blir mål, planer och strategier något som ofta döljs för medarbetarna. Hos oss på Xtractor gör vi tvärtom, vi tror verkligen på transparens och involvering – i allt från personliga handlingsplaner till organisatoriska mål och strategier. Och, det verkar som det fungerar!

Logotyp: Life is short. Work with the greatest. Great Place to Work.

Och till dig som funderar på att kontakta oss i form av potentiell leverantör, partner eller arbetsgivare så har jag en liten fråga. Varför inte välja att jobba med, eller hos, en av Sveriges bästa arbetsplatser..?

Porträtt: Niklas Harging.

Niklas Harging
Vd, Xtractor | Part of the Semcon Group