Jourhavande pedagog

Har du någon gång fått i uppdrag att producera en ny utbildning på egen hand och haft alla förutsättningar för att lyckas, men saknat lite stöd på vägen?

Du är i så fall inte ensam. Redan under mitt första år som pedagog lärde jag mig att ensam inte är stark när det gäller att utveckla riktigt bra utbildning.

Jourhavande PedagogIbland saknas tiden och kunskapen för att producera utbildning internt, och då är det bra att ta hjälp av externa konsulter. Ibland är det varken tid eller förmåga som saknas – många av våra kunder och beställare är erfarna utbildare som producerar kurser på egen hand och gör det bra – utan snarare ett pedagogiskt bollplank. Det du behöver kanske helt enkelt är någon att studsa tankar mot när du formulerar koncept, mål eller övningsupplägg.

På Xtractor tar vi ofta hjälp av varandra för att testa våra idéer och vässa våra koncept. Det gör inte bara att vi når bättre slutresultat utan också att vårt arbete blir roligare.

Jag hoppas att du också har möjlighet att få den hjälpen i ditt arbete. Om inte är du varmt välkommen att kontakta oss, så kan vi prata om tänkbara lösningar – till exempel kreativa workshops och pedagogisk telefonsupport.

Vi agerar gärna bollplank i ditt projekt också!

 

Linda Öberg

Manusförfattare och pedagogisk rådgivare, Xtractor