Xtractors utbildning för Scandic vinner internationell silvermedalj

Utbildningen Scandic Tillgänglighet vann guldpriset i Sverige på Swedish Learning Awards den 5 november, men redan dagen efter vann utbildningen även pris i tävlingen E-learning Awards i London. Scandic var en av fyra nominerade bidrag som placerade sig i topp av totalt 250 bidrag i kategorin ”Best e-learning project – UK and International”, och fick till slut alltså en andraplacering.

Xtractor åkte tillsammans med Scandic till London och var på plats under galamiddagen som hölls på Mariott Grosvenor Square bankettsal där priset delades ut.

elearning_awards

 

Bakgrunden till priset enligt juryn:

This immersive piece of learning successfully educated employees and raised the profile of accessibility in the hotel sector with the e-learning a key part of marketing strategy and brand differentiation.

Det betyder att vi kunde ge konkreta bevis på att utbildningen har gett resultat. Den har haft en direkt effekt på medarbetare i organisationen, men även fungerat som ett stärkande komplement i marknadsföringen av Scandics nyckelkoncept kring tillgänglighet – att erbjuda smarta lösningar för alla.

Läs mer och pröva utbildningen själv på denna länk.

Se andra vinnare i E-learning Awards 2014 här:
http://www.elearningage.co.uk/awards.aspx