Xtractor söker en senior projektledare med Talent Management-kompetens

wewantyou

Vill du hjälpa oss att hjälpa Sveriges största företag och organisationer att effektivisera sin strategiska kompetensutveckling?

Xtractor söker en senior projektledare med Talent Management-kompetens som kommer att arbeta som konsult med att hjälpa våra kunder i det strategiska HR-arbetet med allt ifrån HR-strategier såsom medarbetarsamtal, kompetensutvecklingsfrågor, uppföljning av individuella mål till att implementera fullskaliga LMS-system. Allt i syfte att organisationerna bättre ska kunna optimera sina affärsresultat och därmed säkra sin långsiktiga utveckling, kompetens och konkurrenskraft.

Som huvudsakligt redskap kommer du att använda Totara LMS, en av världens snabbast växande lärplattformar, som möjliggör effektiv hantering av allt som relaterar till lärande. Totara gör det möjligt för företag att skapa, hantera och följa upp webbaserad utbildning (e-learning), kurser och program med varierat lärande (blended learning), individuella utvecklingsplaner, certifieringar, kompetenser och medarbetarsamtal.

Du kommer att få en nyckelroll på Xtractor, där du kommer att få ta ansvar för att tillsammans med våra kunder se till att deras lärplattform utformas och anpassas för att effektivt stödja kundens verksamhet och mål. Hos våra kunder kommer du typiskt att arbeta nära personer från HR-avdelningen. I projekten kommer du att även att arbeta nära dina kollegor från Xtractor, med olika kompetenser inom områden som pedagogik, design, kursadministration och systemutveckling.

Xtractor

Xtractor är specialister på utbildning av stora målgrupper. Med den samlade kompetensen hos våra rådgivare, pedagoger, formgivare, manusförfattare, projektledare, kursadministratörer och systemtekniker kan vi stödja organisationer genom hela processen, från analys av utbildningsbehov och metodval till utveckling, genomförande och förvaltning av utbildning.

Vår vision är att vara den främsta experten på utbildning av stora målgrupper och på så sätt utveckla människor och organisationer. En ambition är därför att våra medarbetare ska arbeta mer proaktivt och agera mer av rådgivare än av förvaltare, för att hjälpa våra kunder att få den bästa lösningen.

Företagets spännande produktportfölj med planerade nylanseringar innebär ett högt tempo och krav på flexibilitet. Vi är ett framåt och ambitiöst gäng, med en mix vad gäller ålder och bakgrund. Arbetet är självständigt samtidigt som vi tror starkt på lagarbete och gemenskap.

Kontoret ligger i Solna och vi är 25 medarbetare.

Bakgrund och personliga erfarenheter

  • Vi tror att du idag arbetar med kompetensutveckling och/eller talent/performance management
  • Du har lätt att kunna förstå kunders verksamhet och behov, samt översätta detta till hur ett system kan utformas för att på bästa sätt stödja kunden
  • Du har erfarenhet från projektledning i storskaliga kundmiljöer
  • Du behärskar områden som talent management, performance management, kompetensutveckling och verksamhetsstyrning
  • Du har erfarenhet av att införa och anpassa systemstöd, helst relaterat till LMS, men även stödsystem såsom HR-system, affärssystem, CRM och CMS är relevant
  • Du är analytisk, arbetar strukturerat och med god överblick
  • Du är en duktig kommunikatör (svenska och engelska) – såväl i tal som i skrift
  • Du är utåtriktad och dynamisk
  • Du har en bred IT-erfarenhet
  • Du har troligtvis akademisk utbildning, gärna som personalvetare eller ekonom

Det viktigaste för oss är dock hur du är som person. Vi vill att du är framåt och entusiastisk, trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer.

Ansökningar

Kontakta Xtractors VD, Niklas Harging på tel 076-536 48 01 eller e-posta på niklas.harging@xtractor.se om du har frågor eller vill ansöka om tjänsten.