Xtractor rustar för tillväxt: Förstärker företagsledningen genom att rekrytera Rickard Skiöld

Xtractor, ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, rekryterar Rickard Skiöld till tjänsten som produktchef med främsta uppgift att utveckla och förbättra företagets portfölj av systemlösningar och interaktiva utbildningar.

Rickard Skiöld, Produktchef Xtractor

Rickard, som har arbetat med produktutveckling och affärsutveckling i över tio år, kommer närmast från tjänsten som produktchef på Business Intelligence-företaget ExOpen Systems AB.

– Xtractor har ett spännande utbud av produkter och lösningar som efterfrågas av en stor och växande marknad. Jag ser fram emot att vässa erbjudandet ytterligare, säger Rickard Skiöld.

– Rickard och jag har arbetat tillsammans tidigare och jag vet därför vilken kapacitet han har. Xtractors målsättning är att dubbla omsättningen inom några år och här får Rickard en nyckelroll, säger Niklas Harging, VD på Xtractor.

– Rickard har en gedigen IT-bakgrund med stor erfarenhet av affärsutveckling, produktutveckling, paketering och marknadsföring. Han kommer att vara en stor tillgång i Xtractors företagsledning, fortsätter Niklas Harging.

– I takt med den ökande globaliseringen blir kompetensutveckling och utbildning ett avgörande konkurrensmedel för svenska företag och myndigheter. Det ska bli spännande att hjälpa dem att bli mer konkurrenskraftiga genom effektiva utbildningslösningar, säger Rickard Skiöld.