Xtractor rankas som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser

Igår, vid en gala på Cirkus i Stockholm, presenterade det oberoende undersökningsföretaget Great Place To Work sin åtråvärda topplista över Sveriges allra bästa arbetsplatser. Och Xtractor placerade sig, för fjärde året i rad, på topplistan i kategorin medelstora organisationer.

Fyra personer ur Xtractors ledningsgrupp är glada över att ha vunnit utmärkelse från Great Place to Work. På bilden Charina Hake, Niklas Harging, Jeanette Bergvall och Rickard Skiöld.

Great Place to Work är ett undersökningsföretag som årligen genomför en världsomspännande arbetsplatsstudie. I studien utvärderas kvaliteten hos tusentals organisationer världen över, utifrån både ett medarbetar- och ett arbetsgivarperspektiv.

Xtractor, som är ett snabbt växande företag inom e-learning, utbildningsrådgivning och lärplattformar, satsar hårt på att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare. Tack vare tydligt uttalade mål och en väl utmejslad affärsplan som bryts ned till tydliga handlingsplaner på lednings-, avdelnings- och individnivå, känner alla medarbetare till företagets mål och strategi.

”En hållbar arbetsplatskultur och ett högt engagemang är ingenting som kommer av sig självt. Det kräver att ledningen förstår att prioritera medarbetarna, det kräver investeringar och det kräver tid, men vi vet att det lönar sig. Att vinna utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats är något som alla medarbetare kan vara stolta över. Engagemang är en förutsättning för framgång idag”, säger Maria Grudén, vd Great Place to Work i Sverige

”Vi tror starkt på att involvera medarbetarna i strategiarbetet och vi förespråkar total transparens. I slutänden handlar det om att varje individ vill känna att jobbet har betydelse. Genom att förstå sin roll i organisationen och se hur den egna insatsen faktiskt påverkar utfallet växer man som medarbetare”, säger Niklas Harging, vd på Xtractor.