Xtractor på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser, tredje året i rad

Måndagen den 26 mars 2018 presenterade Great Place to Work sin åtråvärda topplista över Sveriges bästa arbetsplatser. För tredje året i rad placerade sig Xtractor på topplistan inom kategorin små arbetsplatser.

Sveriges bästa arbetsplatser 2018 - Great Place to Work Sweden

Great Place to Work är ett undersökningsföretag som årligen genomför en världsomspännande arbetsplatsstudie. I studien utvärderas kvaliteten hos tusentals organisationer världen över utifrån ett medarbetarperspektiv.

Xtractor, som är ett snabbt växande företag inom e-learning och lärplattformar, satsar hårt på att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare. Med stöd av en väl utmejslad medarbetarfilosofi, där personlig utveckling är ett av de viktigaste inslagen, tar företaget bland annat fram individuella handlingsplaner och tydliga mål för varje medarbetare.

Great Place to Work

Att medarbetarna på Xtractor har individuella handlingsplaner skapar stimulans och hjälper dem att utvecklas. ”I slutänden handlar det om att varje individ vill känna att jobbet har betydelse. Genom att förstå sin roll i organisationen och se hur den egna insatsen faktiskt påverkar utfallet växer man som medarbetare”, säger Niklas Harging, vd på Xtractor.

”På listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser hittar vi företag och organisationer som har lyckats skapa en arbetsplatsupplevelse som är likvärdig oavsett medarbetarens kön, ålder eller ursprung. Med fokus på sina värderingar och sina medarbetares behov skapar man ett arbetsgivarerbjudande som skapar engagemang och resultat.” säger Maria Grudén, vd på Great Place to Work.