Xtractor lanserar nästa generations lärplattform, Totara LMS

Xtractor lanserar nästa generations LMS – genom partnerskap med Totara

 

Xtractor Totara Solutions Partner

Pressrelease 2013-10-01, 10:00 CEST, Solna, Sverige/Auckland, Nya Zeeland 

Sedan mer än 10 år har Xtractor levererat skräddarsytt lärande och lärplattformar (LMS) till ett stort antal av Sveriges största företag och organisationer.

Nu tar Xtractor nästa steg och erbjuder genom partnerskap med Totara Learning Solutions nästa generations lärplattform, Totara LMS.

”Branschen står inför ett generationsskifte. Många företag betalar alldeles för mycket för föråldrade och oflexibla lärplattformar utan stöd för socialt och mobilt lärande. Med Totara kan vi erbjuda marknaden nästa generations LMS. Ett modernt LMS som är öppet, socialt, kostnadseffektivt och innovativt. Vi kan erbjuda marknaden en lärplattform som på allvar sätter användaren i fokus och som smidigt kan anpassas till varje organisations behov kring kompetensutveckling – utan att det kostar skjortan”, säger Niklas Harging, VD på Xtractor.

Xtractor kommer att delta på Promisedagen och Swedish Learning Awards den 3 oktober, årets händelse inom HR och digitalt lärande, där Totara LMS kommer att presenteras. Vid denna konferens kommer Xtractor också leda en workshop om hur kursdeltagare kan sporras till både formellt och informellt lärande genom Open Badges, tillgängligt i Totara LMS.

”Vi ser Xtractor som en perfekt Totara-partner. Xtractor har gedigen erfarenhet av att kombinera pedagogik och teknik för att tillhandahålla effektivt lärande och kompetensutveckling. Att Xtractor nu valt att erbjuda Totara som nästa generations LMS på den svenska marknaden är mycket spännande”, säger Andy Kirk, Channel Manager EMEA på Totara Learning Solutions.

”Att Totara LMS är attraktivt för vår målgrupp hyser vi inget som helst tvivel om. Redan innan vi lanserat Totara, så är vi i full gång med leveranser till ett antal svenska kunder”, avslutar Niklas Harging.

 

Om Totara LMS

Totara LMS har på kort tid kommit att skaka om den globala marknaden för LMS till företag och organisationer. På mindre än tre år har omkring 300 kunder, varav många välkända och globala varumärken, valt Totara LMS för att få en bättre och modernare plattform för lärande och kompetensutveckling. Dessa kunder återfinns i en mängd branscher, inte minst inom handel, finans, hälso- och sjukvård samt offentlig sektor.

Läs mer om Totara LMS från Xtractor här.