Xtractor lägger vantarna på åtråvärd Totara-trofé

Globalt finns Totara idag i mer än 35 länder, där 7 miljoner användare inom 800 organisationer använder Totara LMS. Som stöd för dessa kunder finns Totaras partnernätverk, med över 70 partners globalt, där Xtractor tillhör de avsevärt färre partners med högsta status i form av “platinum partner”.

Deltagare från 25 av Totaras partners, främst ifrån Europa men även från Brasilien och Indien, träffades nyligen på ett Totara partner-event i London. Vid detta event så diskuterades Totaras utveckling framåt och erfarenheter och idéer delades mellan partners.

En punkt på agendan var utdelningen av 2015 års “partner awards” inom olika kategorier. Själva utmärkelsen består av ett finsnickeri skapat i träslaget Podocarpus totara (Totara). Detta är ett träslag som är endemiskt för Nya Zeeland, och har en mängd kvalitativa egenskaper som bland annat gjort det till maoriernas favoritträslag för snickerier.


 

Xtractor_Kia_Totara_Award

Som enda nordiska Totara-partner är Xtractor glada och stolta över att få lägga vantarna på denna utmärkelse i kategorin “Best Totara Project – Business Services”. Utmärkelsen tilldelades till Xtractor för att tillsammans med Kia Motors ha genomfört ett framgångsrikt LMS-projekt med modern användarupplevelse och effektiv blended learning.

Läs mer om Kias LMS i denna case study.