Xtractor får kreditbetyget AAA

Xtractor får högsta kreditvärdighet, betyget AAA, av kreditvärderingsföretaget Soliditet. För att uppnå detta betyg krävs bland annat att bolagets nyckeltal är väsentligt över branschens genomsnitt.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

– Vi är övertygade om att hårt arbete, nöjda kunder, kvalitativa produkter och motiverade medarbetare också ger sunda finanser. Ett tydligt kvitto på detta är att kreditvärderingsföretaget Soliditet ger Xtractor, som ett av endast ett fåtal bolag i Sverige, betyget Trippel-A – Högsta kreditvärdighet, säger Niklas Harging, VD på Xtractor.

Soliditets kreditvärdering baseras på officiell information med källor från bland annat Bolagsverket, Skatteverket, SCB, Kronofogdemyndigheten och Lantmäteriverket. All information analyseras sedan utifrån en mängd olika beslutsregler och presenteras i form av en rating där AAA är högsta möjliga betyg.