L&D 2023 – på väg in i en ny era?

Sedan en lång tid tillbaka genomför Donald H Taylor en årlig och global enkät, riktad till “L&D professionals”, alltså personer verksamma inom lärande. Enkäten är grunden enkel, och har bara en obligatorisk fråga: “What will be hot in L&D this year?”. Utifrån denna enda fråga, lyckas Donald ta tempen på vad som är hett inom lärande och vilka trender som är på väg in respektive ut.

Under de senaste åren har vi på Xtractor/Semcon samarbetat med Donald kring denna enkät, och då också kunnat härleda intressanta trender (och avvikelser) kring vad som händer och är på gång inom lärande i Sverige.

Nedan hittar du inspelning och material från vårt webbinarium med Donald H Taylor, som gick av stapeln i februari 2023.

Inspelat webbinarium

Du kan även ladda ned presentationsmaterialet i pdf-format här.


Nyfiken på att ta del av kommande rapport?

Under mars 2023 så planeras Donalds utförliga analys vara klar, och då kommer både hans globala och svenska rapport att kunna distribueras. Vi kommer att skicka ut dessa rapporter till alla som var anmälda till vårt webbinarium. Om du inte var anmäld där, registrera gärna ditt intresse i formuläret nedan så hör vi av oss när rapporterna släpps.

Intresseanmälan - ladda ned Donalds rapporter

    Jag vill prenumerera på nyhetsbrev och löpande information från Xtractor. Jag kan när som helst avsluta prenumerationen.
    Genom att kryssa i rutan ger jag Xtractor tillåtelse att kontakta mig samt hantera mina personuppgifter i enlighet med Xtractors personuppgiftspolicy.