Välkommen på webbinarium!

Lärplattformen Totara Learn fortsätter att utvecklas. Alldeles nyss släpptes Totara Learn version 12, med en mängd efterlängtade nyheter såsom bland annat:

  • Helt ny och avsevärt mer visuell utbildningskatalog, som bättre kan lyfta fram ditt innehåll och inspirera dina deltagare.
  • Ny flexibel admin-meny för att göra livet lättare för administratörer.
  • Förbättringar i funktionaliteten för lärarledda kurser.

Logotyp: Totara Learn 12

Utöver dessa förbättringar så har vi på Xtractor vidareutvecklat stödet för succé-verktyget H5P i Totara Learn. Vi har nu gjort det ännu lättare för dig att skapa, redigera och publicera H5P-innehåll, direkt i din lärplattform.

Och samtidigt så fortsätter själva H5P-verktyget sin snabba utveckling. Bland de senaste nyheterna på H5P-fronten finns modulerna Branching Scenario, Virtual tour (360) samt Dictation. Särskilt de två förstnämnda ser vi som högintressanta tillägg, som i likhet med H5P:s Interactive video lär kunna få stort genomslag inom modern utbildningsproduktion. Ta gärna del av mer om H5P:s senaste release.

Webbinarium

Varmt välkommen på Xtractors webbinarium där vi går igenom det senaste nya i Totara Learn och H5P. Webbinariet riktar sig både till dig som redan är bekant med dessa verktyg – och till dig som bara är nyfiken.

När: Tisdag 9 april, kl 11:00-11:30.
Anmälan: anmäl dig här

Webbinariet är kostnadsfritt.