Svensk sommar. Perfekt tillfälle att prova nya kurser

Tidigare i våras lanserade vi Xtractors kursskafferi. Skafferiet innehåller genomarbetade, aktuella webbaserade kurser inom ämnena digitalisering, GDPR, informationssäkerhet och mångfald och inkludering.

Konservburk med texten "Färdig att ätas direkt", samt logotyper för kurserna Informationssäkerhet, GDPR, Må bra digitalt samt Mångfald och inkludering.

Intresset har varit stort, många har testat och en hel del organisationer har redan kommit igång med att rulla ut våra färdiga kurser – i standardutförande eller med egna anpassningar – till sina medarbetare.

Men vi vet också hur verkligheten ser ut. Det kan vara svårt att ta sig tid att pröva nya saker, inte minst under senvåren och försommaren som är fyllda av deadlines, helgdagar och studentmottagningar.

Så här inför eller efter semestern hoppas vi dock att du kan få loss lite tid.

Och även om vi önskar att du ska kunna frikoppla dig från jobbet under din ledighet, så kan ju semestern vara ett gyllene tillfälle att hämta inspiration och reflektera. Exempelvis kring hur vi mår bra och får balans mellan jobb och fritid i vår allt mer digitaliserade värld (vilket berörs i vår kurs Må bra digitalt). Eller, om det verkligen är möjligt att göra en grundkurs i informationssäkerhet lättsam och inspirerande (vilket vi påstår oss kunna bevisa med vår kurs Informationssäkerhet). Och förstås, att fundera på om och hur skafferikurserna skulle passa för just dina kollegor.

Foto på Peter från Xtractor, i solstol hållandes i iPad, med regnig bakgrund.

Provkör fritt – hela sommaren

Sommar och stress är en lika dålig kombination som sommar och glögg. Därför ger vi dig nu chansen att prova alla våra kurser i lugn och ro. Vi ger dig ett kostnadsfritt prova-på-konto som är giltigt fram till den 18 augusti, alltså med god marginal efter årets kräftpremiär.  

Här kan du få ditt kostnadsfria prova-på-konto, för alla kurser och hela sommaren.

Sommar-provkörningserbjudandet gäller förstås även för dig som redan tidigare har haft ett provkonto. Om du har några frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig till vår customer success manager, tillika mannen i solstolen på bilden ovanför, Peter Sörenson

Nyfiken på Adapt?

Som du kanske vet är Xtractors kursskafferi i sin helhet skapat i författarverktyget Adapt Builder. I vårt kursskafferi ingår också ett författarkonto där, så att du själv enkelt kan göra tillägg till eller anpassningar av kurserna.

Om du vill prova på författarverktyget, så har vi förlängt vår provkörningsperiod även för Adapt Builder fram till 18 augusti. Givetvis är du välkommen att prova på Adapt Builder även om vårt kursskafferi i nuläget inte skulle vara aktuellt.