Premiärvisning: Den digitala (r)evolutionen

Den svenska regeringen har tagit fram en digitaliseringsstrategi, med det övergripande målet att Sverige ska bli bäst i världen på digitalisering. Problemet är bara att digitalisering är ett rätt luddigt modeord som ganska få faktiskt vet vad det innebär.

Vad är egentligen digitalisering? Och vad får digitaliseringen för betydelse för den enskilda medarbetaren? De här högaktuella frågorna – och fler – får svar i vår nya kurs ”Den digitala (r)evolutionen”.

Du är välkommen på webbinarium med premiärvisning av det senaste tillskottet i Xtractors kursskafferi. Målgruppen är bred; kursen riktar sig till medarbetare i alla typer av organisationer. Och som vanligt är även denna kurs anpassningsbar för just din organisation. Självklart kan kursen genomföras på såväl mobil som surfplatta och dator.

Kursen är framtagen i nära samarbete med ämnesexperten Pia Stider & Peter Andersson, specialister på digitalt arbetssätt på UClarity.

Om din organisation redan prenumererar på Xtractors kursskafferi så finns nu digitaliseringskursen tillgänglig i din Adapt Builder, helt utan någon extra kostnad. Färdig att använda som den är eller anpassa efter behag.
 
 Webbinarium och premiärvisning

Anmäl dig på länken nedan för att delta på vårt webbinarium. Där kommer ämnesexperten Pia Stider och vår Customer Success Manager Peter Sörenson visa och berätta om vår nya digitaliseringskurs. 

När: tisdag 5 november kl 11.00 – 11.30
Anmälananmäl dig här

Webbinariet är kostnadsfritt.

Du kan också läsa mer om digitaliseringskursen här.

Om du vill veta mer om skafferiet och övriga kurser inom digital hälsa, GDPR, informationssäkerhet samt mångfald och inkludering så kan du läsa mer om Xtractors kursskafferi här.