Nya Xtractor.se

Never stop learning

Vi har ansträngt oss en hel del för att förbättra vår webbplats. Ambitionen har framförallt varit att förbättra din användarupplevelse. Vi vill göra innehållet mer överskådligt och lättare att ta till sig. Detta genom att mer än tidigare använda oss av bilder, göra layouten “luftigare” och överhuvudtaget förnya vårt formspråk.

Vi vet också att allt fler besöker vår webbplats från en smart mobil eller surfplatta. (När vi jämförde perioden januari – augusti 2012 med samma period 2011 visade sig ökningen i antalet mobila besökare vara hela 376 %!)

För att leverera så bra upplevelse som möjligt, oavsett webbläsare, skärmstorlek eller typ av plattform, så har vi valt att anamma “responsive web design”. Responsive kan översättas med “lyhörd”, “mottaglig” eller just “responsiv” – innebörden i detta begrepp är alltså en design som anpassar sig efter olika förhållanden. Målet för oss har varit att ge dig som besökare en så komplett och rik upplevelse som möjligt – oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Om du är intresserad av detta ämne, se denna artikel om responsiv webbdesign från idg.se.

Ytterligare en ambition från vår sida har varit att bli än mer öppna i vår kommunikation. Därför har vi valt att inkorporera blogginlägg som en väsentlig del av vår nya webbplats. Under menyn Blogg ovan så kan du hitta olika kategorier av inlägg, där exempelvis Spaning innehåller inlägg på teman såsom pedagogik, HR-frågor, trender och teknik. Till många blogginlägg finns det små etiketter, som länkar vidare till andra inlägg med samma nyckelord eller tema.

Titta gärna runt, och om du har några idéer, förslag eller synpunkter kring hur vi kan förbättra vår webbplats – eller om något ämne du skulle vilja läsa om i vår blogg – tipsa oss gärna!