Cecilia Bergman ny Affärsområdeschef på Xtractor

Cecilia Bergman har anställts som Affärsområdeschef på Xtractor och kommer att ansvara för AO Utbildning. Hon börjar 20 augusti.

Cecilia har de senaste fem åren arbetat på Actic, Sveriges största friskvårdskedja med 160 anläggningar och 210.000 medlemmar. Cecilia har innehaft olika roller. Hon har bl.a. arbetat som Regionchef där hon ansvarade för en region som omsatte >100 MSEK. I rollen som Regionchef ingick hon i Actics ledningsgrupp och ansvarade för tio platschefer och fyra företagssäljare.

Cecilia har också arbetat som projektledare där hon drivit koncernövergripande projekt och ansvarat för att digitalisera Actics internutbildningar. Allt ifrån framtagande av plattform till att strategier och uppföljning av att utbildningarna driver önskat beteende.

Cecilia har även ansvarat för Actics intranät och internkommunikation samt byggt upp företagets internkommunikationsprocesser.

Innan hon arbetade på Actic har hon arbetat på TUI Nordic under nio år i roller som reseledare, flygvärdinna, projektledare och destionationschef på Kreta.

Under Cecilias sejour på TUI Nordic erhöll hon i hård konkurrens det prestigefyllda priset ”Kompassrosen”, utdelat av H.K.H Carl Gustav Konungens stiftelse för ungt ledarskap i kategorin ”Näringslivet” (årets unga ledare inom näringslivet). Tack vare stipendiet har Cecilia haft möjlighet studera vid Handelshögskolan i Stockholm där hon läst en av Sveriges bästa ledarskapsutbildningar – Executive Management Program – IFL. 

”Känns bra att Cecilia som har dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av ett digitalisera utbildningsprocesser väljer att börja arbeta på Xtractor. Jag ser fram mot att fortsätta att växa och utveckla Xtractor tillsammans med henne, ledningsgruppen och övriga medarbetare ”, säger Niklas Harging, vd, Xtractor