Adapt Builder – tillgängligare än någonsin

Författarverktyget Adapt Builder har sedan det lanserades gått i bräschen för att möjliggöra effektivt och engagerande webbaserat lärande, oavsett om användaren tar del av detta på sin mobil, surfplatta eller dator.

Sedan starten har också ambitionen kring webbtillgänglighet i det innehåll och de kurser som produceras varit hög. Denna ambition manifesteras nu i Adapt Builders senaste “major release”, nämligen version 5, som har ett tydligt fokus på att ytterligare lyfta just tillgänligheten och ett inkluderande lärande.

Text: Tillgänglig, tillgängligare, Adapt Builder 5.0.

Välkommen till webbinarium

Vilka är nyheterna, och hur kan Adapt Builder hjälpa dig att skapa (ännu mer) tillgänglig e-learning? Det kommer vi att berätta under vårt webbinarium nu i december.

När: Torsdag den 8:e december 2022, kl 11:00-12:00

Webbinariet riktar sig till både dig som redan använder Adapt, och till dig som är nyfiken på detta författarverktyg. Fokus på detta webbinarium kommer dock vara på just det nya och förbättrade stöder kring att skapa tillgängligt lärande.

Om du är nyfiken på hur Adapt Builder skulle kunna hjälpa din organisation med att skapa webbaserat lärande som både är motiverande, engagerande och tillgängligt för alla dina användare, så kan du prova på Adapt Builder helt utan någon kostnad.