Totara levererar enkelhet till NK Skolan

På Nordiska Kompaniets varuhus i Stockholm och Göteborg arbetar en mängd personer i många olika roller. NK Skolan driver kompetensutvecklingen i varuhusen. Detta görs genom flera olika kurser, både lärarledda och webbaserade. Totara LMS används för att administrera de lärarledda kurserna och distribuera de webbaserade.

NK Skolan

NK-skolan sökte en lärportal med ledordet enkelhet. Den skulle vara enkel för avdelningscheferna att administrera och enkel för de enskilda användarna att navigera i. Dessutom skulle hela lärportalen, även administrationen, fungera i alla plattformar/enheter. Rickard Skiöld, produktchef på Xtractor, säger att Totara passade NK Skolan bra eftersom en av styrkorna är anpassningsbarheten. ”Vi har tagit ett system som Totara, med alla dess möjligheter, och skalat av väldigt mycket för att bara lyfta fram det NK Skolans användare har behov av.”

Anna Borgin, utbildningsansvarig på NK-skolan tillägger: ”Totara gav oss den enkelhet som vi var ute efter, det får vi kvitto på varje dag från många användare. Dessutom sänkte vi våra löpande kostnader rejält jämfört med tidigare system.”

Vill du veta mer?

Kontakta oss eller läs mer om Totara LMS här.