FRONTENDUTVECKLARE

Vi söker frontendutvecklare med ett stort intresse för digitala
lärupplevelser. Du har några års erfarenhet som utvecklare, behärskar Javascript, HTML5, CSS, responsiv design och sätter värde i strukturerad utveckling.

På Xtractor är lärupplevelsen i fokus och vi lägger en stor vikt vid användbarhet och  tillgänglighet varför vi ser erfarenhet av att arbeta efter WCAG som ett stort plus. Är du dessutom van vid photoshop och bildredigering vill vi träffa dig nu!

Det viktigaste för oss är dock hur du är som person. Vi vill att du är framåt och entusiastisk, trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer samtidigt som du är en lagspelare. Du har en väl utvecklad förmåga att planera och leverera enligt plan.

Hos oss blir du del i ett härligt team som trivs tillsammans.  Onsdagsfika, torsdagsträning och aktiviteter där emellan, vi tycker det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder en balans i vardagen. Att vi dessutom är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser är något vi är stolta över.

Arbetet utgår från Lilla Essingen och kunderna återfinns främst i Sverige och majoriteten i Stockholm med omnejd.

Låter det spännande? Tveka inte att kontakta Annelie Friman. Om inte annat för en fika eller promenad så vi får en chans att berätta mer.

Annelie Friman - Affärsområdeschef System

annelie.friman@xtractor.se

Foto av kulspetspennor med Xtractors logotyp på.