Digital Learning-konsult

Som Digital Learning-konsult får ansvar för att implementera, anpassa och vidareutveckla komplexa IT-lösningar som stödjer administration, leverans och genomförande av kompetensutveckling på några av Sveriges största företag och organisationer.

Som huvudsakligt redskap kommer du att använda Totara LMS, en av världens snabbast växande lärplattformar, som möjliggör effektiv hantering av allt som relaterar till lärande.

Totara möjliggör för företag att skapa, hantera och följa upp webbaserad utbildning (e-learning), kurser och program med varierat lärande (blended learning), individuella utvecklingsplaner, certifieringar och medarbetarsamtal.

Du kommer att få en nyckelroll på Xtractor, där du kommer att få ta ansvar för att tillsammans med våra kunder se till att deras lärplattform utformas och anpassas för att effektivt stödja deras verksamhet och mål. I korthet, att översätta kundens verksamhetsbehov till väl fungerande IT-lösningar. Hos våra kunder kommer du typiskt att arbeta nära personer från HR/utbildnings-avdelningen. I projekten kommer du även att arbeta nära dina kollegor från Xtractor, med olika kompetenser inom områden som pedagogik, design, kursadministration och systemutveckling.

För att lyckas i rollen som Digital Learning-konsult tror vi du ...

  • har erfarenhet inom Personalvetenskap /kompetensutveckling/lärande alternativt digital HR
  • har en bred IT-erfarenhet och lätt för att lära dig och förstå nya IT-system
  • har lätt att kunna förstå kunders verksamhet och behov, samt översätta detta till hur ett system kan utformas för att på bästa sätt stödja kunden
  • är proaktiv och en fena på att skapa och bibehålla nära relationer med dina kunder
  • arbetar strukturerat och med god överblick
  • är en duktig kommunikatör (svenska och engelska) – såväl i tal som i skrift
  • är drivande och utåtriktad

Arbetet utgår från Solna och kunderna återfinns främst i Sverige och majoriteten i Stockholm med omnejd.

Ansökan

Kontakta Jeanette Bergvall, Affärsområdeschef System på Xtractor , på tel 0736-871183 eller jeanette.bergvall@xtractor.se om du har frågor eller vill söka tjänsten.