Anmäl dig till webbinarium om Totara

Aktuella webbinarier om Totara från Xtractor

Nedan hittar du lista över aktuella webbinarier. Samtliga webbinarier är kostnadsfria och på svenska. Självklart finns det möjligheter att ställa frågor. Om du är osäker på om du kan medverka på något webbinarium, anmäl dig gärna ändå – vi skickar ut inspelning till alla som anmält sig.

Tecknad bild på datorskärmar och mobilskärm med Totara-logotyper.

Learn. Engage. Perform. En introduktion till nya Totara Talent Experience Platform.

Välkommen att ta del av Totara Talent Experience Platform. En flexibel helhetslösning för lärande, samarbete och prestation. LMS, LXP och kompetenshantering i en integrerad plattform.

En lösning som stödjer alla former av lärande, offline och online, formellt och informellt. Och där dina medarbetares kompetenser och prestation kan knytas till lärandet.

Detta webbinarium har redan ägt rum. Om du är nyfiken på Totara Talent Experience Platform, hör gärna av dig via formuläret nedan.

Nyheter i Totara Learn 13.

Webbinariet riktar sig framförallt till dig som redan använder Totara Learn, men är även öppet för dig som är nyfiken på detta LMS.

I webbinariet kommer vi presentera både ny och förbättrad funktionalitet, inklusive en helt ny mobilapp.

Detta webbinarium har redan ägt rum. Om du är nyfiken på Totara Learn, hör gärna av dig via formuläret nedan.

Introduktion till Totara Engage. Ett LXP för informellt lärande och samarbete.

På detta webbinarium kommer vi dels belysa vad ett LXP (Learning Experience Platform) är och vad som skiljer ett LXP från ett LMS.

Vi kommer även gå igenom hur Totara Engage kan stödja dina användares sociala och informella lärande, samt hur lärandet kan stödjas direkt i Microsoft Teams.

Detta webbinarium har redan ägt rum. Om du är nyfiken på Totara Engage, hör gärna av dig via formuläret nedan.

 

Introduktion till Totara Perform. En helt ny plattform för flexibel och tillgänglig performance management.

På detta webbinarium kommer vi presentera Totara Perform. Där möjliggörs kompetenshantering och olika former av utvärderingar och feedback.

Det kan gälla både traditionell och modernare performance management i form av exempelvis medarbetarsamtal, 360 feedback och regelbundna incheckningar.

Detta webbinarium har redan ägt rum. Om du är nyfiken på Totara Talent Experience Platform, hör gärna av dig via formuläret nedan.

Personlig demo eller kontakt?

Om du föredrar en personlig demo, eller har frågor, fyll gärna i detta formulär så hör vi av oss!