Färdiga kurser – Xtractors kursskafferi

Till vårt skafferi tar vi löpande fram webbaserade grundkurser inom olika generella ämnen. Våra ledstjärnor i det här arbetet är pedagogik, lättsamhet, användarfokus, kvalitativt innehåll och bra paketering. Våra kurser ska engagera och motivera dig och dina medarbetare!

Just nu kan vi erbjuda färdiga kurser inom ämnena hållbarhet, digitalisering, digital hälsa, GDPR, informationssäkerhet samt mångfald och inkludering. Lite längre ner på sidan kan du läsa mer om varje specifik kurs, men det som alla har gemensamt är det här:

 • ALLT ANNAT ÄN TORRT OCH TRÅKIGT – Det här skulle vi kunna säga hur mycket som helst om. Men i korthet: våra kurser är pedagogiskt genomtänkta, med ett interaktivt och varierande innehåll, och bygger på tydliga koncept med påkostad grafik.
 • BRED MÅLGRUPP – Kurserna är grundläggande och riktar sig till ”gemene medarbetare” på företag och myndigheter.
 • ANPASSNINGSBARHET – Kurserna är helt färdiga så att du kan publicera dem direkt i ditt LMS. Men om du skulle vilja kan du också enkelt göra ändringar i dem. Med på köpet får du nämligen ett konto till författarverktyget Adapt Builder – så att du kan ändra färg och form, redigera texter, lägga till eller ta bort innehåll och skapa olika kurskopior för olika målgrupper. (Det går så klart också bra att beställa ändringar av oss på Xtractor.)
 • RESPONSIVITET – Kurserna är byggda med 100 procent responsiv webbdesign, så att de funkar på alla dina enheter (mobil, surfplatta och dator). Allt innehåll anpassas och optimeras alltså automatiskt för olika skärmtyper och skärmstorlekar.
 • KVALITETSSÄKRING – Vi har tagit fram kurserna i samarbete med meriterade ämnesexperter. Under produktionen har vi också låtit pilotkunder granska innehållet, för att se till att vi träffar riktigt rätt.
 • LMS-KOMPATIBILITET – Det går utmärkt att distribuera och följa upp kurserna i alla LMS som stödjer branschstandarden SCORM 1.2 eller xAPI (vilket de allra flesta gör).
 • TILLGÄNGLIGHET – Kurserna uppfyller WCAG 2.1 AA (riktlinjer för tillgängligt innehåll på webben). Exempelvis är kurserna skärmläsarkompatibla och alla bilder och filmer är försedda med textalternativ. Men tillgängligheten tar sig också uttryck i ett enkelt språk, en logisk struktur och genomtänkt pedagogik. Tanken är helt enkelt att de ska funka för alla!
 • SPRÅK – I priset ingår alla kurser på både svenska och engelska. Om du har behov av andra språk är det enkelt att översätta kurserna, antingen på egen hand eller genom oss.
 • UNDERHÅLL – Vi underhåller kurserna löpande. Det innebär att vi uppdaterar dem med nytt innehåll och gör tekniska förändringar när det behövs. Dessutom fyller vi efterhand på skafferiet med nya kurser inom nya ämnen.
 • TILLBEHÖR – Med kurserna följer olika typer av tillbehör som kan skapa surr och göra dina medarbetare nyfikna på kurserna. Du kan läsa mer om tillbehören under respektive kurs.
 • PRISSÄTTNING – Att få tillgång till kursskafferiet kostar nog mindre än du tror. Prissättningen är enkel och bygger på breda användarintervall. I priset ingår både löpande uppdateringar av befintliga kurser samt nytillkommande kurser under avtalstiden. Som nämnt ingår även ett konto i Adapt Builder, där du själv kan både anpassa och skapa nya kurser. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Prova på kurserna

Fyll i detta formulär så får du ett kostnadsfritt prova-på-konto, där du fritt kan ta del av alla kurser i Xtractors kursskafferi i sju dagar.

  Genom att bocka i denna ruta väljer du att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.