Färdiga kurser

Xtractor tar löpande fram webbaserade grundkurser inom olika generella ämnen. Våra ledstjärnor i det här arbetet är pedagogik, lättsamhet, fokus på användarna och bra innehåll.

Just nu kan vi erbjuda färdiga kurser inom ämnena digitalisering och hälsa, GDPR, informationssäkerhet samt mångfald och inkludering. Lite längre ner på sidan kan du läsa mer om varje specifik kurs, men det som alla har gemensamt är det här:

  • BRED MÅLGRUPP – Kurserna är grundläggande och riktar sig till ”gemene medarbetare” på företag och myndigheter.
  • ANPASSNINGSBARHET – Kurserna är helt färdiga så att du kan publicera dem direkt i ditt LMS. Men om du skulle vilja kan du också enkelt göra ändringar i dem. Med på köpet får du nämligen licenser till författarverktyget Adapt Builder – så att du kan ändra färg och form, redigera texter, lägga till eller ta bort innehåll och skapa olika kurskopior för olika målgrupper. (Det går så klart också bra att beställa ändringar av oss på Xtractor.)
  • FUNKAR PÅ ALLA ENHETER – Kurserna är byggda med 100 % responsiv webbdesign. Allt innehåll anpassas och optimeras alltså automatiskt för olika skärmtyper och skärmstorlekar.
  • KVALITETSSÄKRING – Vi har tagit fram kurserna i samarbete med meriterade ämnesexperter. Under produktionen har vi också låtit pilotkunder granska innehållet, för att se till att vi träffar riktigt rätt.
  • LMS-KOMPATIBILITET – Det går utmärkt att distribuera och följa upp kurserna i alla LMS som stödjer branschstandarden SCORM 1.2 eller xAPI (vilket de allra flesta gör).
  • TILLGÄNGLIGHET – Kurserna uppfyller WCAG 2.0 (riktlinjer för tillgängligt innehåll på webben).
  • PRISSÄTTNING – Kurserna kostar nog mindre än du tror. Prissättningen är enkel och bygger på breda användarintervall. I priset ingår även tillgång till författarverktyget Adapt Builder, där du själv både kan anpassa och skapa nya kurser.

Aktuellt just nu:

Du som är nyfiken på Xtractors färdiga kurser är varmt välkommen på frukostseminarium. Där kommer du få ta del av våra kurser samt träffa både oss och våra ämnesexperter. Läs mer och anmäl dig här.