Få lärandet att frodas – premiär för THRIVE

Illustrerad person som utvecklas med hjälp av andra.

Frodas lärandet i ditt företag?

I en snabbt föränderlig värld krävs modernt stöd för lärande.

På Xtractor, en del av Semcon-gruppen, har vi i över 20 år stöttat hundratals organisationer med lösningar och innehåll för effektivt lärande.

Nu tar vi ytterligare ett stort kliv.

Den 24:e maj välkomnar vi dig till sverigepremiär för lärplattformen THRIVE.

THRIVE är en brittisk aktör som på bara några få år kommit att ta en tätposition inom  "Learning Experience Platforms" (LXP).

En plattform för lärande som fokuserar på engagerande lärupplevelser, där slutanvändaren alltid är i fullt fokus. Och där ett intuitivt användargränssnitt och modern teknik stödjer såväl ett personifierat som socialt lärande. I just detta nu tar också THRIVE ytterligare steg till att bli en komplett "Learning & Skills Platform", utformad för företag som vill uppnå ett modernt och agilt lärande och kompetensutveckling.

Vi hoppas att du vill komma på en god fika i härlig miljö på Djurgården, träffa oss och THRIVE, samt om du vill avsluta med lite mingel.

Varmt välkommen!

Rosendals Trädgård

Evenemanget äger rum i en grönskande miljö på Rosendals Trädgård, beläget på Djurgården i Stockholm.

Trots sin lantliga atmosfär tar det inte mer än 20 minuter med spårvagn (nr 7) från T-Centralen/Sergels torg, följt av fem minuters promenad.

Välkommen till Djurgården,
24:e maj kl 15-17

Datumet 24/5 i illustrerat format.

 

Anmälan

Anmäl dig gärna idag, antalet platser är begränsat.

    Genom att bocka i denna ruta väljer du att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Mer nyfiken på THRIVE redan nu?

Nedan hittar du en 2,5 minut kort introduktionsfilm om THRIVE. Och vill du veta ännu mer så hittar du vår partner THRIVE Learnings webbsida här.