ERBJUDANDE

På Xtractor arbetar bland annat manusförfattare, pedagogiska rådgivare, grafiska formgivare, filmare, projektledare, utvecklare och systemtekniker som tar fram smarta lösningar för dina behov. Här nedanför kan du se vad vi kan hjälpa dig med.

E-learning

E-learning

På Xtractor kan vi det här med e-learning. Vi skapar utbildningar som är skräddarsydda för ditt ämne och din målgrupp.

Om e-learning

Adapt Builder

Adapt Builder

Adapt Builder är den nya tidens författarverktyg. Med det kan du skapa modern, stilren och visuellt engagerande e-learning på egen hand. Utbildningarna anpassas och optimeras automatiskt efter användarens enhet – mobil, surfplatta eller dator.

Om Adapt Builder

Totara Learn

Totara Learn

Totara Learn är ett funktionsrikt, flexibelt och användarfokuserat LMS. Med Totara Learn kan du bland annat skapa interaktiva utbildningar, hantera innehåll, rikta utbildningsaktiviteter till olika målgrupper och mäta och följa upp effekterna.

Om Totara Learn

Färdiga e-learningkurser

Färdiga e-learningkurser

Behöver du utbilda dina medarbetare i GDPR, informationssäkerhet eller mångfald och inkludering? På ett lättsamt sätt som inte tråkar ut dem? I så fall har du kommit rätt. I de här ämnena kan Xtractor nämligen erbjuda färdiga webbaserade kurser, som du kan lansera direkt. Men du kan också själv anpassa kurserna utifrån din organisations målgrupper och behov – med hjälp av de konton i författarverktyget Adapt Builder som följer med på köpet. Att kurserna är skapade i Adapt gör också att de självklart fungerar lika bra i mobilen som på datorn och surfplattan. Kurser i fler ämnen kommer efterhand.

Om Xtractors färdiga kurser

Flash-konvertering

Flash-konvertering

Många äldre e-learningutbildningar bygger på Flash, en webbstandard som nu håller på att fasas ut. För att utbildningarna ska gå att använda även i framtiden behöver de konverteras till modernare format – ett gyllene tillfälle att också uppdatera innehållet, förbättra användarupplevelsen och öka tillgängligheten.

Om Flash-konvertering