ERBJUDANDE

På Xtractor arbetar bland annat manusförfattare, pedagogiska rådgivare, grafiska formgivare, filmare, projektledare, utvecklare och systemtekniker som tar fram smarta lösningar för dina behov. Här nedanför kan du se vad vi kan hjälpa dig med.

E-learning

E-learning

På Xtractor kan vi det här med e-learning. Vi skapar utbildningar som är skräddarsydda för ditt ämne och din målgrupp.

Om e-learning

Adapt Builder

Adapt Builder

Adapt Builder är den nya tidens författarverktyg. Med det kan du skapa modern, stilren och visuellt engagerande e-learning på egen hand. Utbildningarna anpassas och optimeras automatiskt efter användarens enhet – mobil, surfplatta eller dator.

Om Adapt Builder

Totara

Totara

Totara består av tre delar som kan bilda en helhet för lärande och kompetenshantering. I plattformen finns ett funktionsrikt och flexibelt LMS för att skapa och följa upp olika former av lärande, ett LXP för socialt och informellt lärande samt stöd för modern performance management.

Om Totara

Färdiga e-learningkurser

Färdiga e-learningkurser

Behöver du utbilda dina medarbetare inom digitalisering, GDPR, hållbarhet, informationssäkerhet eller mångfald och inkludering? På ett lättsamt sätt som inte tråkar ut dem? I så fall har du kommit rätt. I de här ämnena kan Xtractor nämligen erbjuda färdiga webbaserade kurser, som du kan lansera direkt. Men du kan också själv anpassa kurserna utifrån din organisations målgrupper och behov – med hjälp av författarverktyget Adapt Builder som följer med på köpet. Att kurserna är skapade i Adapt gör också att de självklart fungerar lika bra i mobilen som på datorn och surfplattan.

Om Xtractors färdiga kurser

THRIVE

THRIVE

Vårt nyaste tillskott: THRIVE Learning and Skills Platform. En modern lärplattform för dig som vill få lärandet att frodas i din organisation!

Om THRIVE

Rådgivning

Rådgivning

Om du är osäker på hur du ska ta dig an dina utbildningsbehov hjälper vi gärna till. Våra erfarna konsulter kan hjälpa dig att analysera dina behov, ta fram utbildningsstrategier, designa utbildningskampanjer och göra dig och dina kollegor mer självgående.

Om rådgivning